Hoofdinhoud

warmtepompen

Prijsverlaging op Airwell Warmtepompen

Zoals de meeste installateurs hebben gemerkt, groeit ACR Klimaat de komende periode nog flink door. Dankzij deze groei gaan wij binnenkort verhuizen naar een splinternieuw pand in ‘s-Hertogenbosch naast de A2. Het kantoor en magazijn wordt daarmee plotsklaps 7 maal groter dan onze huidige vestiging.

 

Méér

Dit betekent méér ruimte voor opslag, méér inkoopkracht en een betere onderhandelingspositie als importeur zijnde naar onze leveranciers. Graag vertalen wij deze sterkere positie door naar onze klanten zodat zij een scherpere prijs kunnen krijgen op de Airwell Wellea serie warmtepompen. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst 18% ten opzichte van de oude prijzen.

 

Naast de scherpere prijs zijn we verder aan het werken aan ACR 2.0. Zo zijn we het team verder aan het uitbreiden op service & sales, en lanceren we binnenkort onze nieuwe website met een webshop en service-omgeving. Tevens zitten we in de eindfase om een module aan te bieden om uw gehele warmtepompvloot eenvoudig te beheren op afstand; hierover later meer.

Hierover vragen?

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Contact opnemen

Menu
Vergelijk
Filters