Hoofdinhoud

Airwell

Stap in de wereld van comfort en duurzaamheid met Airwell, de Franse pionier in thermische oplossingen sinds 1947. Ontdek een uitgebreid assortiment energiezuinige producten voor verwarming en airconditioning, ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Ervaar optimaal comfort in uw woning of bedrijf, terwijl je tegelijkertijd de ecologische en economische impact minimaliseert. Met Airwell kies je niet alleen voor kwaliteit en innovatie, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst. Ontdek de unieke reeks energie-efficiënte producten met zeer hoge prestaties.

 

Benieuwd naar de catalogus van Airwell Airco? Klik hier

Benieuwd naar de catalogus van Airwell verwarming? Klik hier

Auer/Intuis

Intuis biedt een breed scala aan oplossingen voor verwarming en warmtapwater voor huishoudelijke, gemeenschappelijke en tertiaire installaties. Geavanceerde Intuis warmtepompen en -boilers voldoen aan de eisen van de meest recente Europese Verwarmingsregelgeving en gaat voor een sterke ecologische aanpak waarvan elk product doordacht ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd is in de fabriek in Noord-Frankrijk.

 

Benieuwd naar de Catalogus van Intuis? Klik hier

TripleAqua

Transformeer de toekomst van energiegebruik door geavanceerde en klimaat neutrale technologieën toe te passen met TripleAqua. Met focus op duurzaamheid en efficiëntie biedt TripleAqua een revolutie in warmtepomptechnologie. Gebruikmakend van omgevingslucht als warmtebron en het natuurlijke, niet-giftige koelkoudemiddel kooldioxide CO2, levert TripleAqua niet alleen schone koeling maar ook CO2-neutrale verwarming, koeling en warm tapwater in één systeem. Met TripleAqua verwarmen we jouw ruimte tot (zeer) hoge temperaturen door gebruik te maken van F-gasvrije warmtepompen en chillers.

 

Benieuwd naar de product leaflet van TripleAqua? Klik hier

 

Lees meer over TripleAqua

SONNIGER

Producten geleverd door SONNIGER zijn de eenvoudige keuze dankzij het juiste assortiment producten dat precies inspeelt op de behoeften van de markt. SONNIGER staat bekend om haar, competente, en dynamische houding zijn om samen te werken voor iedere klant. Dit sluit aan bij de hele filosofie van ACR Klimaat, die als hoofddoel heeft bedrijven te ondersteunen op het gebied van verwarmingssystemen waarbij de oplossing altijd rechttoe rechtaan is. Waarom moeilijk als het heel simpel kan.

 

Benieuwd naar de catalogus van Sonniger? Klik hier

Hitecsa

Sinds 1982 leidt Hitecsa de Spaanse markt in het ontwerpen en produceren van middelhoge en krachtige klimaatbeheersingsapparatuur, met focus op energie-efficiëntie, comfort en luchtkwaliteit. Als internationale standaard voor flexibiliteit en productieve stiptheid, ondersteunen zij hun klanten gedurende de volledige levenscyclus van hun apparatuur.

Hun missie is om de behoeften van klanten in klimaatbeheersing te begrijpen, advies te geven over de juiste apparatuurselectie, en het hoogste niveau van after-sales zorg te bieden. Flexibiliteit, snelheid, ondersteuning en kwaliteit vormen de kern van hun aanpak. Hun gestructureerde productiesysteem stelt hen in staat om een volledig flexibele assemblageketen aan te bieden, waardoor ze producten 100% op maat kunnen maken, in lijn met de tijd en kwaliteitseisen van hun klanten. Kies Hitecsa en ervaar toewijding gedurende de hele levensduur van industriële klimaatbeheersingsunits.

Ventilclima

Ventilclima levert op maat gemaakte verwarmings- en koelsystemen van hoge kwaliteit. Als ervaren fabrikant van ventilatorconvectoren staan zij bekend om hun streven naar maximaal comfort en welzijn, met aandacht voor flexibiliteit en klantgerichtheid. Hun eigen merkproducten, ontworpen en ontwikkeld in overeenstemming met de hoogste prijs-kwaliteitverhouding, hebben Ventilclima in heel Italië en daarbuiten erkend.

Hun productieafdeling, gecertificeerd volgens ISO 9001, maakt gebruik van geavanceerde CAD-CAM-tools en zorgt voor een nauwgezette controle van de gehele productiecyclus. Gevestigd in San Zenone Degli Ezzelini, richt hun onderzoeks- en ontwikkelingsteam zich op het bieden van oplossingen die voldoen aan de marktvraag, met een focus op producten met door de klant aangevraagde accessoires. Kies voor Ventilclima en ervaar hoogwaardige oplossingen die inspelen op uw specifieke behoeften.

 

Benieuwd naar de catalogus van Venticlima? Klik hier

LTB

LTB, een vooraanstaande speler in de airconditioningmarkt, behaalt meer dan 40% van haar omzet via wereldwijde export, voornamelijk in Europa en Azië. In Frankrijk wordt de marketing verzorgd door gespecialiseerde distributeurs en vooraanstaande voorschrijvers.

Hun ervaren onderzoekscel ontwerpt zorgvuldig elke eenheid, standaard of op maat, waarmee zij succes boeken in prestaties, betrouwbaarheid, prijs en doorlooptijd.

LTB onderscheidt zich door aanpassingsmogelijkheden; standaardproducten worden aangepast op verzoek, en zij houden actuele eenheden op voorraad voor snelle reactie op klantbehoeften.

Als echte partner blinken zij uit in reactiviteit, met het vermogen om specifieke producten in korte tijd te ontwerpen en produceren.

Kwaliteit staat centraal in hun werkwijze, met zorgvuldig geselecteerde componenten en grondige tests vóór levering, ondersteund door een ISO-achtig kwaliteitssysteem. Deze toewijding aan kwaliteit heeft LTB wereldwijd laten excelleren en heeft gezorgd voor een bloeiende export.

 

Benieuwd naar de catalogus van LTB? Klik hier

Sital Klima

Ontdek Sital Klima, de expert in luchtbehandeling met 35 jaar ervaring. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor airconditioning, ventilatie en luchtzuivering, met een focus op betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hun flexibiliteit in productaanpassingen en consistente prestaties maken hen een betrouwbare partner voor diverse projecten. Bij Sital Klima geloven ze in eenvoudige oplossingen, of je nu topmanagementadvies of praktijkgerichte begeleiding nodig hebt. Kies voor hen en ervaar vakmanschap in luchtbehandeling, waar maatwerk en prestaties samenkomen.

Caleffi

Als toonaangevende Italiaanse fabrikant van verwarmings-, airconditioning-, watertechnologie- en duurzame energiesystemen bieden zij hoogwaardige installaties voor thuis- en zakelijk gebruik, inclusief geavanceerde warmtemeetsystemen.

Met 11 strategisch geplaatste fabrieken in Italië waarborgen zij strikte naleving van internationale kwaliteitsnormen. Hun wereldwijde team van meer dan 1.640 medewerkers bedient 90+ landen en behaalde in 2022 een recordomzet van 495 miljoen euro.

Hun succes is gebaseerd op totale kwaliteit, waarbij elk detail, van ontwerp tot after-sales service, van essentieel belang is. Bij Caleffi erkennen zij de waarde van elk aspect en streven zij naar keuzes die gunstig zijn voor menselijke hulpbronnen en innovatie, binnen een strikte morele code van eerlijkheid en respect voor verplichtingen. Hun bedrijfsfilosofie is gericht op het betrekken van elke medewerker bij het proces dat bijdraagt aan de uiteindelijke kwaliteit.

 

Benieuwd naar de catalogus van Caleffi? Klik hier

Fiorini Industries

Meer dan veertig jaar geleden begon Fiorini Industries met het produceren en installeren van zonne-energiesystemen. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld en is het actief op de HVAC&R-markt (Heating Ventilation Air Conditioning & Refrigeration) met een breed scala aan thermisch-technische producten. Dit omvat platenwarmtewisselaars, hydronische systemen met geïntegreerde warmtepompen, airconditioning en sanitair warm wateroplossingen, druktanks, zonne-energiesystemen en op maat gemaakte oplossingen.

Fiorini is ook een actieve speler op de duurzame energiemarkt, waar het de nieuwste generatie geothermische en luchtwarmtepompsystemen aanbiedt. Dankzij de synergie van middelen, planning en een unieke knowhow die in de afgelopen 40 jaar is opgedaan, heeft Fiorini zich gevestigd als een toonaangevende Europese fabrikant van hydronische systemen voor verwarming en airconditioning.

Hun onderscheidende kenmerken stellen hen in staat om innovatieve, op maat gemaakte oplossingen te bouwen met een focus op hoge efficiëntie en ecologische duurzaamheid.

 

Benieuwd naar de catalogus van Fiorini? Klik hier

Eurofred

Sinds 1966 is Eurofred gegroeid tot een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van airconditioningapparatuur, aerothermische energie en binnenluchtkwaliteit. Ze bieden uitgebreide ondersteuning en op maat gemaakte oplossingen op de markten van West-Europa en Zuid-Amerika. Als exclusieve distributiepartners van Fujitsu in Spanje, Portugal en Chili nemen zij deel aan marketingactiviteiten in andere markten, waaronder Italië.

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben zij diepgaande marktkennis en bieden zij opvolging van begin tot eind voor diverse klantprofielen, van huizen tot industriële processen. Hun unieke kenmerk is efficiëntie, ondersteund door geavanceerde technologie en voortdurende ontwikkeling van eco-efficiënte oplossingen. Eurofred zet zich in voor energie-efficiëntie en milieubewustzijn, zoals blijkt uit het gebruik van de nieuwste generatie milieuvriendelijke koelgassen om natuurlijke hulpbronnen te sparen en een lagere milieu-impact te realiseren.

Montair

Montair staat garant voor een schoon en veilig proces voor uw organisatie, waarmee zij bijdragen aan een duurzame leefomgeving voor huidige en toekomstige generaties. Voor hen betekent duurzaamheid ook het ontwikkelen van procesinstallaties met een lange levensduur, waarbij zij kwalitatief hoogwaardige installaties creëren die hun beloften waarmaken.

Van het eerste idee tot aan de installatie begeleiden zij projecten en verzorgen zij de inbedrijfstelling indien nodig. Hun experts laten pas los wanneer je tevreden bent. Ze stellen teams samen van de beste professionals en werken samen om alle doelstellingen te behalen.

Met specialistische kennis en jarenlange ervaring zijn hun experts in staat oplossingen te ontwikkelen voor elk vraagstuk. Deze oplossingen sluiten perfect aan bij jouw specifieke wensen en behoeften. Montair's experts zijn verbinders, vasthouders en vernieuwers, die geen enkele uitdaging uit de weg gaan!

Menu
Vergelijk
Filters