Hoofdinhoud

Voor elk klimaatvraagstuk een oplossing

Als exclusieve importeur van meer dan 15 hoogwaardige merken biedt ACR Klimaat het meest uitgebreide assortiment aan klimaatbeheersings- en koudetechniekproducten in Nederland. Dit varieert van kleine verrijdbare airco's tot krachtige 9 Megawatt koelmachines. ACR Klimaat levert niet alleen producten maar biedt ook externe trainingen voor installateurs aan, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de geleverde producten en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechnologie.

Visie van ACR Klimaat

Bij ACR Klimaat richten we ons op een duurzame toekomst met natuurlijke koudemiddelen als CO2 en Propaan. Ons doel is om hét kenniscentrum in het zuiden te worden, met centrale samenwerkingen met installateurs, gemeentes en scholen.

Onze inzet voor natuurlijke koudemiddelen is niet alleen een strategische keuze, maar ook een bewuste stap naar milieuvriendelijkere oplossingen. We willen niet alleen producten leveren, maar ook als experts op het gebied van duurzame technologieën fungeren.

Data-analyses zijn een essentieel aspect van onze visie, waardoor we klanten op afstand effectief kunnen ondersteunen. Dit stelt ons in staat proactief op te treden, problemen te identificeren en op te lossen, en een hoog niveau van service te bieden.

Voor iedere Installateur bieden wij

Service op Afstand: Onze installateurs hebben toegang tot 1ste klas ondersteuning op afstand. Of je nu technische hulp nodig hebt of assistentie bij het installatieproces, ons team staat paraat om jou snel en efficiënt te helpen. Met onze service op afstand zorgen we ervoor dat je projecten soepel verlopen.

 

Trainingen: Bij ACR Klimaat investeren we in jouw succes. Daarom bieden we uitgebreide trainingen aan voor ieder product van onze topmerken. Leer de fijne kneepjes van de installatie, ontdek de nieuwste functies en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Onze trainingen zijn ontworpen om jouw vaardigheden te verbeteren en je expertise naar een hoger niveau te tillen.

Wij streven ernaar om niet alleen producten van de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook om jou ondersteuning te bieden. Bij elk merk leveren we niet alleen, maar kiezen we ook voor een samenwerking voor een succesvolle installatie-ervaring. 

Innovatie en Samenwerking

Onze nauwe samenwerking met de research & development teams van al onze leveranciers vormt de kern van onze innovatie-inspanningen. Samen ontwikkelen we nieuwe ideeën en technologieën, waardoor we aan de voorhoede van de industrie blijven. Hierdoor zijn we niet alleen leveranciers, maar partners in de research & development, met een stem in de Product Roadmap. Zo blijven we constant evolueren, inspelend op de behoeften van onze klanten en bijdragend aan een meer duurzame en innovatieve toekomst.

Beloven en nakomen

Bij ACR Klimaat begrijpen we de uitdagingen van verkeerd berekende systemen en niet-functionerende oplossingen. Onze medewerkers zetten zich in om te voorkomen dat klanten met dergelijke situaties worden geconfronteerd. We maken werk van de juiste oplossing, van systemen en producten die doen wat ze beloven. ACR Klimaat staat voor betrouwbare partnerschappen en maakt beloftes waar. Of het nu standaardoplossingen betreft of maatwerk, ons doel is om vanaf de eerste kennismaking vakmanschap en betrokkenheid te tonen in alles wat we doen.

Een klein stukje geschiedenis van ACR Klimaat

Het avontuur van ACR Klimaat begon in 2000...

 

ACR Klimaat is in 2000 opgericht als een bescheiden bedrijf met aanzienlijke expertise in koeltechniek. In de loop der jaren hebben we niet alleen onze kennis verbreed, maar zijn we ook geëvolueerd naar een bedrijf dat zich richt op duurzamere klimaatoplossingen. Dit markeerde het begin van ACR Klimaat, waarbij het portfolio werd uitgebreid en een team van gespecialiseerde medewerkers werd samengesteld. Samen vormen zij een team met een schat aan kennis en ervaring, dat graag wordt ingezet ten behoeve van klanten. Nu ligt onze focus op natuurlijke koudemiddelen, data-analyses, samenwerkingen, nauwe contacten met onderzoek en ontwikkeling van leveranciers, nieuwe innovaties, en zelfs het aanbieden van trainingen aan installateurs. 

We zijn niet langer beperkt tot slechts één leverancier, maar hebben toegang tot een divers en hoogwaardig aanbod van verschillende fabrikanten. Ons assortiment omvat momenteel meer dan 15 vooraanstaande merken, waardoor ACR Klimaat het meest uitgebreide assortiment aan klimaatbeheersing in heel Nederland biedt.

 "Het kan haast niet anders of van al die klimaatoplossingen sluit er één naadloos aan bij uw specifieke vraag"
Menu
Vergelijk
Filters