Hoofdinhoud

Stagiaire Sales

's Hertogenbosch
40 uur
MBO/HBO/WO

Als exclusieve distributeur van diverse warmtepompen en airconditioners lopen wij voorop in de energietransitie in Nederland. 

Wie zijn wij?

Voor elk klimaatvraagstuk is een oplossing, daar is ACR Klimaat van overtuigd. Wij zijn exclusief importeur van meer dan 15 hoogwaardige merken en hebben als enige in Nederland zo’n uitgebreid assortiment aan producten voor klimaatbeheersing. Het kan haast niet anders of van al die klimaatoplossingen sluit er één naadloos aan bij de klantvraag.
Ons team bestaat op dit moment uit 10 ambitieuze ACR-ers, en we willen heel graag ons gezellige team uitbreiden met meer mensen met hetzelfde DNA om de wereld verder te verduurzamen. We groeien in ieder geval zó erg uit ons vestje, dat we gaan verhuizen en binnenkort ons supernieuw en CO2-neutraal pand zullen betrekken in ’s-Hertogenbosch.

Waarvoor zet jij je wekker?

Ben jij op zoek naar een stage die ertoe doet? Lekker bezig zijn, maar ook je koppie gebruiken? Klinkt geweldig toch? De vraag naar innovatieve salesoplossingen groeit met de dag, en daarom maken wij als bedrijf een enorme ontwikkeling door. Vanwege deze groei wordt het salesproces uitdagender, de vraag naar onze diensten neemt toe, en wij willen onze boodschap op tijd bij de juiste doelgroep krijgen! Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste "Sales Stagiair" om ons dynamische team aan te vullen.

 

Als Sales Stagiair ondersteun je het salesteam bij diverse activiteiten. Je begint je dag met een kop koffie en checkt gelijk met het team welke afspraken gepland zijn. Misschien heb je zelf een creatief idee voor een verkoopvoorstel of een pakkende presentatie. Je bent betrokken bij het opzetten en uitvoeren van verschillende salesinitiatieven om onze producten effectief te promoten. Tijdens teamvergaderingen deel je jouw frisse perspectief en werk je samen met je collega's om de verkoopdoelen te behalen.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste salesliefhebber met minimaal een MBO werk- en denkniveau, die graag ervaring wil opdoen in een soortgelijke functie. Je bent bedreven in het gebruik van verkoopinstrumenten en hebt affiniteit met klantrelaties. Commercie stroomt door je aderen, en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent beschikbaar voor 40 uur per week en flexibel in je werktijden. Klinkt dit als jou? Dan ben jij misschien wel onze ideale kandidaat!

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende salesstage
  • Professionele begeleiding en ruimte voor eigen inbreng
  • Mogelijkheid tot het opdoen van brede ervaring in diverse salesaspecten
  • Een stagevergoeding van € 500 per maand
  • Een reisvergoeding
  • Flexibele werktijden en een inspirerende werkomgeving

Vragen?

Neem contact op

Stuur een email

Menu
Vergelijk
Filters